STYLING en/of ADVIES

Je weet wat je mooi vindt maar hebt problemen om er gewoon een geheel van te maken. Of je hebt wél de juiste spullen maar mist de juiste sfeer in huis. Je woonkamer is veel te vol en druk of er zijn juist te veel lege plekken en mist de gezelligheid. Misschien ga je verhuizen en kan je wel wat nieuwe spullen of  stylingadvies gebruiken. Allemaal voorbeelden van problemen waar je tegenaan kan lopen.

 

WIJ HELPEN GRAAG! We houden ons niet vast aan één bepaalde stijl of trend en willen daarmee zorgen dat jij je thuis voelt in eigen huis.

Wij hebben 3 verschillende pakketten:

 

 

1. ADVIES AAN HUIS of PER MAIL


2. OPSTELLING + ACCESSOIRES

 

3. COMPLETE MAKE OVER

(werken met wensen & budget van klant)

ADVIES AAN HUIS:

Doormiddel van handige tips & tricks zullen wij de problemen waar je tegenaan loopt op locatie bespreken. Daar kunnen we de situatie goed bekijken en bespreken hoe we het probleem zullen aanpakken. Daarna kan je zelf aan de slag om van jouw huis weer een thuis te maken. Uiteraard kun je er dan ook voor kiezen om door te gaan met punt 2 of 3. Meer info? Kom langs in de winkel of mail ons hier

Prijsindicatie: 75 - 150 euro (mail voor meer info)

(Voor al het extra advies hanteren wij een uurtarief van 35 euro)

 

OPSTELLING + ACCESSOIRES:

Door goed te luisteren naar jouw wensen en het stellen van een aantal gerichte vragen zullen wij met behulp van bestaande meubels en de juiste accessoires/producten en aanpassingen in de opstelling zorgen dat het thuisgevoel weer terugkeert in eigen huis. Alles zal altijd in overleg gaan. Inbegrepen: Intake gesprek, compleet plan (sfeer-impressie, tekening opstelling, prijslijst en producten-lijst), plan presentatie,  inkoop van producten en 1 dag stylen van de ruimte. Alles wat hier buiten valt zal extra in rekening worden gebracht.

350 euro (mail voor meer info)

 

COMPLETE MAKE OVER:

Aan de hand van jouw wensen maken wij een compleet uitgewerkt plan dat de ruimte het gewenste resultaat geeft door middel van de juiste indeling, kleuren, verlichting, meubels, accessoires en styling. Geef aan wat jouw budget is en wij gaan aan de slag. Nogmaals: alles gaat in overleg maar de bedoeling is wel dat het eindresultaat één grote verrassing zal zijn.

Inbegrepen: Intake gesprek, compleet plan (sfeer-impressie, tekening opstelling, prijslijst en producten-lijst), plan presentatie,  inkoop van producten en 2 dagen stylen van de ruimte. Alles wat hier buiten valt zal extra in rekening worden gebracht.

500 euro (mail voor meer info)

 

*prijzen zijn gebaseerd op 1 ruimte

**prijzen zijn gebaseerd op inkoop door ons bij onze leveranciers 


ENKELE PROJECTEN

WENSEN KLANT:

Huis net gekocht, kamer was helemaal leeg. Stoer, functioneel, eigen, origineel en spullen met een verhaal. 

 

 

WENSEN KLANT:

Complete make-over woonkamer. Knus, eenheid, kinderhoek en een centrale leef/zit ruimte.WENSEN KLANT:

Complete make-over van de woonkamer. Logische nieuwe indeling, nieuwe meubels, accessoires, kleur en verlichting. Rust, gezellig en eenheid waren belangrijke punten.

WENSEN KLANT:

Op maat gemaakte tafel die past bij de al door ons gestylde woonkamer.WENSEN KLANT:

Met nieuwe accessoires en kleine meubelen een complete make over gegeven. De klant miste eenheid en gezelligheid. Het voelde nog niet als hun huis. Dit hebben we veranderd met veel kleur, de juiste accessoires, planten en kleine aanpassing in de opstelling. Dit alles heeft gezorgd voor een hele nieuwe frisse gezellige knusse huiskamer waar de klant zich nu helemaal thuis voelt. 

WENSEN KLANT:

Een complete nieuwe start. Alles er uit, alles nieuw er in. Op de bank na is alles er uit gegaan. We hebben een compleet plan gemaakt voor indeling, producten licht en kleur. Na twee weken vakantie kwam de klant terug in een compleet nieuw huis. 
WENSEN KLANT:

De klant liep vast op de indeling en voelde zich niet meer thuis in eigen huis. De klant miste enorm de gezelligheid en sfeer in huis. De klant wist wel precies wat ze mooi en niet mooi vonden. Het moest echt een gezellige franse brocante sfeer uitstralen, een logische opstelling en veel sfeer. Na advies voor de keuken en het schilderen van een hele muur hebben we de inrichting aangepakt. Met de juiste meubels,  accessoires en wat kleur aanpassingen zijn we tot het gewenste resultaat gekomen.  

WENSEN KLANT:

Door de vide in het huis komen we er niet meer uit wat waar moet komen.  We hebben een complete nieuwe indeling gemaakt + bijna alle meubels vervangen. Het eetgedeelte beneden en het zit- en kinder gedeelte boven. Door middel van de juiste meubels en accessoires hebben we de juiste sfeer gecreëerd en alles tot een geheel gemaakt. NEEM GERUST GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP