// STYLING en/of ADVIES


Je weet wat je mooi vindt maar hebt problemen om er gewoon een geheel van te maken. Of je hebt wél de juiste spullen maar mist de juiste sfeer in huis. Je woonkamer is veel te vol en druk of er zijn juist te veel lege plekken en mist de gezelligheid. Misschien ga je verhuizen en kan je wel wat nieuwe spullen of styling advies gebruiken. Allemaal voorbeelden van problemen waar je tegenaan kan lopen.

 

WIJ HELPEN GRAAG! We houden ons niet vast aan één bepaalde stijl of trend en willen daarmee zorgen dat jij je thuis voelt in eigen huis.

Wij hebben 3 verschillende pakketten:

 

 

1. BRAINSTORM SESSIE AAN HUIS


2. ADVIES PLAN OP MAAT

 

3. COMPLETE MAKE OVER

BRAINSTORM SESSIE AAN HUIS

Vind jij het lastig om de juiste kleuren te kiezen, ben je niet blij met de opstelling van je meubels of is er iets anders waar je tegenaan loopt? Tijdens een brainstormsessie van +/- 1,5 uur nemen we alles met je door. We geven handige tips en tricks waar je zelf mee aan de slag kunt gaan (Uitwerking op de mail)   

125 euro (mail voor meer info)

 

ADVIESPLAN OP MAAT

We starten met een uitgebreide intake bij jou thuis. We stellen gerichte vragen en luisteren naar je woonwensen. Na de intake krijg je een offerte op de mail. Bij akkoord gaan wij aan de slag met een adviesplan op maat, rekening houdend met jouw budget. Is alles compleet, dan lopen we er samen doorheen. Je ontvangt: een compleet plan (inclusief sfeerbord, tekening opstelling op schaal, prijsindicatie en productenlijst), planpresentatie en 1 aanpassing naar keuze. Vervolgens krijg je alles mee naar huis en pak je het verder zelf op. Geef je liever alles uit handen? Kies dan voor een complete make-over.

v.a. 395 euro (mail voor meer info) 

 

COMPLETE MAKE OVER

Tevreden met het adviesplan op maat, maar zie je het niet zitten om er zelf mee aan de slag te gaan? Geen probleem! Wij zorgen voor de inkoop en brengen het ontwerp tot leven door middel van de juiste kleuren, indeling, verlichting, meubels, accessoires en styling. 

Inbegrepen: Intake gesprek, compleet plan (sfeerbord, tekening opstelling op schaal, prijsindicatie en producten lijst), plan presentatie, inkoop van producten en stylen van de ruimte.

v.a. 650 euro (mail voor meer info)

 

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

 

los uurtarief advies : 50 euro (incl btw)

 

* prijzen zijn gebaseerd op 1 ruimte

** prijzen zijn gebaseerd op inkoop door ons bij onze leveranciers

*** buiten een straal van 15km worden er reiskosten in rekening gebracht (0,50 p/km)


// PROJECT VAN DE MAAND

+++
Het project van de maand is dit onwijs mooie grachten pand 100 m van het centrum van Delft. De eigenaar had ons benaderd om hier een fijn gemeubileerd appartement van te maken voor in de verhuur. Praktisch, hufter proef, sfeervol en compleet. Na het bepalen van de indeling hebben we gekozen om 1 style door te trekken in alle ruimtes. Op deze manier oogt de totale ruimte groter en creëer je eenheid en voelt het minder hokkig. Op de vloer na is hier alles aangepakt. Van behang tot stofzuiger en van verlichting tot kaasschaaf. Op deze manier kon de nieuwe verhuurder er direct in. Het appartement was uiteindelijk binnen 1 dag verhuurd. 

// VAN LEEG NAAR KEUNNNEEM GERUST GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP