// STYLING en/of ADVIES

Je weet wat je mooi vindt maar hebt problemen om er gewoon een geheel van te maken. Of je hebt wél de juiste spullen maar mist de juiste sfeer in huis. Je woonkamer is veel te vol en druk of er zijn juist te veel lege plekken en mist de gezelligheid. Misschien ga je verhuizen en kan je wel wat nieuwe spullen of  stylingadvies gebruiken. Allemaal voorbeelden van problemen waar je tegenaan kan lopen.

 

WIJ HELPEN GRAAG! We houden ons niet vast aan één bepaalde stijl of trend en willen daarmee zorgen dat jij je thuis voelt in eigen huis.

Wij hebben 3 verschillende pakketten:

 

 

1. ADVIES AAN HUIS


2. OPSTELLING + ACCESSOIRES

 

3. COMPLETE MAKE OVER

(werken met wensen & budget van klant)

ADVIES AAN HUIS:

Doormiddel van handige tips & tricks zullen wij de problemen waar je tegenaan loopt op locatie bespreken. Daar kunnen we de situatie goed bekijken en bespreken hoe we het probleem zullen aanpakken. Wij gaan daarna aan de slag met een op maat gemaakt plan. Dat plan presenteren we later weer op locatie. Daarna kan je zelf aan de slag om van jouw huis weer een thuis te maken.

Uiteraard kun je er dan ook voor kiezen om door te gaan met punt 2 of 3.

150 euro (mail voor meer info)

(Voor al het extra advies hanteren wij een uurtarief van 35 euro)

 

OPSTELLING + ACCESSOIRES:

Door goed te luisteren naar jouw wensen en het stellen van een aantal gerichte vragen zullen wij met behulp van bestaande meubels en de juiste accessoires/producten en aanpassingen in de opstelling zorgen dat het thuisgevoel weer terugkeert in eigen huis. Alles zal altijd in overleg gaan. Inbegrepen: Intake gesprek, compleet plan (sfeer-impressie, tekening opstelling op schaal, prijslijst en producten-lijst), plan presentatie,  inkoop van producten en 1 dag stylen van de ruimte. Alles wat hier buiten valt zal extra in rekening worden gebracht.

350 euro (mail voor meer info)

 

COMPLETE MAKE OVER:

Aan de hand van jouw wensen maken wij een compleet uitgewerkt plan dat de ruimte het gewenste resultaat geeft door middel van de juiste indeling, kleuren, verlichting, meubels, accessoires en styling. Geef aan wat jouw budget is en wij gaan aan de slag. Nogmaals: alles gaat in overleg maar de bedoeling is wel dat het eindresultaat één grote verrassing zal zijn.

Inbegrepen: Intake gesprek, compleet plan (sfeer-impressie, tekening opstelling, prijslijst en producten-lijst), plan presentatie,  inkoop van producten en 2 dagen stylen van de ruimte. Alles wat hier buiten valt zal extra in rekening worden gebracht.

500 euro (mail voor meer info)

 

* prijzen zijn gebaseerd op 1 ruimte

** prijzen zijn gebaseerd op inkoop door ons bij onze leveranciers

*** buiten een straal van 15km worden er reiskosten in rekening gebracht


// PROJECT VAN DE MAAND

+++
Het project van de maand is dit gave nieuwbouw huis in Valkenburg. We hadden 2 verschillende plannen gemaakt voor de klant. Nadat de klant een keuze gemaakt had zijn we direct aan de slag gegaan. Zelf zijn we zeer tevreden met het eindresultaat. Van de klant kregen we een lief kaartje met een nog leuker cadeautje. Er werd ons meteen gevraagd of we ook de gang konden aanpakken. Daar zijn we op dit moment mee bezig. 

// VAN LEEG NAAR KEUNNNEEM GERUST GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP