// STYLING en/of ADVIES

Je weet wat je mooi vindt maar hebt problemen om er gewoon een geheel van te maken. Of je hebt wél de juiste spullen maar mist de juiste sfeer in huis. Je woonkamer is veel te vol en druk of er zijn juist te veel lege plekken en mist de gezelligheid. Misschien ga je verhuizen en kan je wel wat nieuwe spullen of styling advies gebruiken. Allemaal voorbeelden van problemen waar je tegenaan kan lopen.

 

WIJ HELPEN GRAAG! We houden ons niet vast aan één bepaalde stijl of trend en willen daarmee zorgen dat jij je thuis voelt in eigen huis.

Wij hebben 3 verschillende pakketten:

 

 

1. BRAINSTORM SESSIE aan huis


2. ADVIES PLAN OP MAAT

 

3. COMPLETE MAKE OVER

(werken met wensen & budget van klant)

BRAINSTORM SESSIE aan huis:

Is een complete make over niet nodig maar heb je gewoon wat vragen over kleur, opstelling of andere beslissingen die je moet nemen? Doormiddel van handige tips & tricks zullen wij de problemen waar je tegenaan loopt op locatie bespreken. Daar kunnen we de situatie goed bekijken en bespreken hoe je de problemen kan aanpakken. Samen zullen we in een brainstorm sessie van +/- 2 uur op zoek gaan naar de juiste antwoorden waardoor bepaalde beslissingen gemaakt kunnen worden.

125 euro (mail voor meer info)

 

ADVIES PLAN OP MAAT:

Door goed te luisteren naar jouw wensen en het stellen van een aantal gerichte vragen zullen wij aan de slag gaan met het maken van een persoonlijk op maat gemaakt advies plan. Zorg dat je van te voren een goed beeld hebt van wat wij voor jou kunnen betekenen. Inbegrepen: Intake gesprek, compleet plan (sfeerbord, tekening opstelling op schaal, prijsindicatie en producten lijst) en plan presentatie. Daarna kan je zelf aan de slag om van jouw huis weer een thuis te maken.Uiteraard kun je er daarna ook voor kiezen om door te gaan met punt 3.

250 euro (mail voor meer info)

 

COMPLETE MAKE OVER:

Aan de hand van jouw wensen maken wij een compleet uitgewerkt plan dat de ruimte het gewenste resultaat geeft door middel van de juiste indeling, kleuren, verlichting, meubels, accessoires en styling. Geef aan wat jouw budget is en wij gaan aan de slag. Alles gaat in overleg maar de bedoeling is wel dat het eindresultaat één grote verrassing zal zijn.

Inbegrepen: Intake gesprek, compleet plan (sfeerbord, tekening opstelling op schaal, prijsindicatie en producten lijst), plan presentatie,  inkoop van producten en 1 of 2 dagen stylen van de ruimte. Alles wat hier buiten valt zal extra in rekening worden gebracht.

500 euro (mail voor meer info)

 

* prijzen zijn gebaseerd op 1 ruimte

** prijzen zijn gebaseerd op inkoop door ons bij onze leveranciers

*** buiten een straal van 15km worden er reiskosten in rekening gebracht


// PROJECT VAN DE MAAND

+++
Het project van de maand is dit gave nieuwbouw huis in Valkenburg. We hadden 2 verschillende plannen gemaakt voor de klant. Nadat de klant een keuze gemaakt had zijn we direct aan de slag gegaan. Zelf zijn we zeer tevreden met het eindresultaat. Van de klant kregen we een lief kaartje met een nog leuker cadeautje. Er werd ons meteen gevraagd of we ook de gang konden aanpakken. Daar zijn we op dit moment mee bezig. 

// VAN LEEG NAAR KEUNNNEEM GERUST GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP