// TODO

Op deze pagina kan je bijhouden wat er allemaal te doen is bij KEUNN, door KEUNN of met KEUNN.

 


26|6 GIRLS JUST WANNA HAVE RUM

Het is zover. De eerste KEUNN BACKYARD SESSION is een feit. 26 Juli houden we een 'girls just wanna have rum' middag. Een wat? Nou een middag in onze gezellige zomertuin waar 'Las Colmenas rum' langs komt en voor iedereen die zich inschrijft 4 heerlijke drankjes gaat maken in combinatie met Las Colmenas honing rum. Jij hoeft ze alleen maar te proeven en op te drinken. De kosten zijn 25 euro p/p. Wij zorgen voor hapjes, muziekje en goed weer (als dat eens zou kunnen). Dus schrijf je in met je vriendinnen, collega's, je moeder je schoonmoeder of gewoon alleen.  Dat kan via deze link:

 

KLIK HIER VOOR INSCHRIJVING

 

Oja nog 1 belangrijk dingetje: GIRLS ONLY


15|6  GRAND OPENING KEUNN | KEUVEL 12

Aanstaande Zaterdag 15 Juni zal onze nieuwe shop open gaan. Nieuwe locatie, nieuwe merken, nieuwe KEUNN. Tussen 10.00 en 17.00 is iedereen van harte welkom. 

+++
In onze backyard (onze tuin achter de winkel) zullen er allerlei lekkere dingen klaar staan waaronder een shot Las Colmenas (de lekkerste honing rum van de heeeeele wereld). Ook zal de band Crimson Inc. komen optreden in de middag. 
CHECK:
https://www.youtube.com/watch…
+++
Zien we jullie allemaal a.s. Zaterdag?


8-14 |06 KEUNN VERHUIZING SALE

Wij gaan verhuizen. Maar kunnen niet alles meenemen naar onze nieuwe locatie. Daarom starten wij met onze 50% sale op alles wat niet mee gaat.

8 & 9 Juni : START SALE tijdens Onder de Linden Markt.

12 & 13 & 14 Juni : SALE WEEK

+++++++++++++++++++++++++++

15 JUNI OPENING NIEUWE SHOP

De keuvel 12 | Noordwijk 

 


08|10 Opening MissKoop

Deze zaterdag zal Keunn haar opening houden van MissKoop. In onze achterste ruimte kan je vanaf zaterdag terecht voor unieke tweedehands kleding. Allemaal zo goed als nieuw, in tact, schoon en betaalbaar. Kom gezellig langs. En denk er aan: LADIES ONLY. Miss Linn & Miss Romy staan voor je klaar., 


25|SEPT FESTIVAL NOORDWIJK

zondag 25 september van 12.00 uur tot en met 19.00 uur Festival Noordwijk. Deze “markt van de verbinding” zal plaatsvinden aan de Nieuwe Zeeweg. Het hart van het event ligt bij het zwembad Binnen Zee / het oude bollenbad terrein. 

 

Voor de verlevendiging staan er op een aantal plekken muziekbandjes, clowns etc. Festival Noordwijk is gratis toegankelijk voor al het publiek.

Op deze “markt” kunnen niet alleen Noordwijkse ondernemers (winkeliers en horeca) zich naar eigen inzicht presenteren maar ook de Noordwijkse gemeenschap: Scholen, (sport)Verenigingen en Culturele instanties / Ruimtevaart.


30|JULI FEEST BIJ KEUNN

+ WAT GAAT DE TIJD TOCH HARD +

Keunn bestaat 1 jaar en dat willen we vieren. Vrienden, family en klanten iedereen is welkom. En wie jarig is trakteert. Daarom hebben we naast allerlei lekkere hapjes en sapjes die dag ook een speciale actie bedacht.

Wat moet je doen:
1. Kom gezellig langs
2. Maak een foto in onze winkel (wees origineel)
3. Plaats die foto + leuke tekst op je FB tijdlijn en tag KEUNN (wel onze FB eerst liken)
4. Wij kiezen uit alle foto's iemand uit met de meest originele, leuke of gekke foto. 
5. De winnaar ontvangt een KEUNN kado bon twv 100 euro

Hoe leuk en hoe easy! 


1|Mei   5|Juni   3|Juli   7|Aug

De 1ste zondag van elke maand heeft Salty mermaids, Zippy en Keunn een ZOMIBO. Kom gezellig langs om te shoppen. Wij zorgen voor lekkere happies en sappies. Tafels en stoelen naar buiten en hangen in de zon. We zien jullie allemaal van 12.30 tot ongeveer 17.00.


08|JANUARI

Romy de Borst hair & make up artist zal bij KEUNN in de achterste kamer haar eigen POP-UP salon openen. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en te proosten op dit super leuke nieuws. Afspraken kan je maken bij Romy zelf (zie flyer). Laat weten of je erbij bent via ons event: LINK NAAR EVENT


13|DECEMBER

In de Kerkstraat in Noordwijk wordt er op 13 December een supergezellige kerstmarkt georganiseerd. In en om de Kerkstraat zullen dan verschillende kraampjes staan met kerstproducten. Overal klinkt gezellige muziek en kan je een heerlijk hapje of drankje halen. Wij zelf staan voor de winkel met onze kraam vol met Hertengeweitjes, plaids, windlichten en veel andere kerstproducten. Ook zal de winkel voor deze dag speciaal open gaan. Bij elke aankoop ontvang je een gratis beker warme chocolademelk met slagroom.


Iedereen is welkom van 12:00 tot 18:00 en de entree is uiteraard GRATIS.

Laat hier weten dat je er bij bent: LINK NAAR EVENT


30|AUGUSTUS