Todo bij KEUNN

Op deze pagina kan je bijhouden wat er allemaal te doen is bij KEUNN, door KEUNN of met KEUNN.

 


08|10 Opening MissKoop

Deze zaterdag zal Keunn haar opening houden van MissKoop. In onze achterste ruimte kan je vanaf zaterdag terecht voor unieke tweedehands kleding. Allemaal zo goed als nieuw, in tact, schoon en betaalbaar. Kom gezellig langs. En denk er aan: LADIES ONLY. Miss Linn & Miss Romy staan voor je klaar., 


25|SEPT: FESTIVAL NOORDWIJK

zondag 25 september van 12.00 uur tot en met 19.00 uur Festival Noordwijk. Deze “markt van de verbinding” zal plaatsvinden aan de Nieuwe Zeeweg. Het hart van het event ligt bij het zwembad Binnen Zee / het oude bollenbad terrein. 

 

Voor de verlevendiging staan er op een aantal plekken muziekbandjes, clowns etc. Festival Noordwijk is gratis toegankelijk voor al het publiek.

Op deze “markt” kunnen niet alleen Noordwijkse ondernemers (winkeliers en horeca) zich naar eigen inzicht presenteren maar ook de Noordwijkse gemeenschap: Scholen, (sport)Verenigingen en Culturele instanties / Ruimtevaart.


30|JULI: FEEST BIJ KEUNN

+ WAT GAAT DE TIJD TOCH HARD +

Keunn bestaat 1 jaar en dat willen we vieren. Vrienden, family en klanten iedereen is welkom. En wie jarig is trakteert. Daarom hebben we naast allerlei lekkere hapjes en sapjes die dag ook een speciale actie bedacht.

Wat moet je doen:
1. Kom gezellig langs
2. Maak een foto in onze winkel (wees origineel)
3. Plaats die foto + leuke tekst op je FB tijdlijn en tag KEUNN (wel onze FB eerst liken)
4. Wij kiezen uit alle foto's iemand uit met de meest originele, leuke of gekke foto. 
5. De winnaar ontvangt een KEUNN kado bon twv 100 euro

Hoe leuk en hoe easy! 


1|Mei   5|Juni   3|Juli   7|Aug

De 1ste zondag van elke maand heeft Salty mermaids, Zippy en Keunn een ZOMIBO. Kom gezellig langs om te shoppen. Wij zorgen voor lekkere happies en sappies. Tafels en stoelen naar buiten en hangen in de zon. We zien jullie allemaal van 12.30 tot ongeveer 17.00.


08|JANUARI:

Romy de Borst hair & make up artist zal bij KEUNN in de achterste kamer haar eigen POP-UP salon openen. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en te proosten op dit super leuke nieuws. Afspraken kan je maken bij Romy zelf (zie flyer). Laat weten of je erbij bent via ons event: LINK NAAR EVENT


13|DECEMBER:

In de Kerkstraat in Noordwijk wordt er op 13 December een supergezellige kerstmarkt georganiseerd. In en om de Kerkstraat zullen dan verschillende kraampjes staan met kerstproducten. Overal klinkt gezellige muziek en kan je een heerlijk hapje of drankje halen. Wij zelf staan voor de winkel met onze kraam vol met Hertengeweitjes, plaids, windlichten en veel andere kerstproducten. Ook zal de winkel voor deze dag speciaal open gaan. Bij elke aankoop ontvang je een gratis beker warme chocolademelk met slagroom.


Iedereen is welkom van 12:00 tot 18:00 en de entree is uiteraard GRATIS.

Laat hier weten dat je er bij bent: LINK NAAR EVENT


30|AUGUSTUS: